Michelle Stevens

Leerkracht

Hallo allemaal! Mijn naam is Michelle, geboren in Australië en opgegroeid in Leiderdorp. Sinds mijn huwelijk met Herman woon ik in Hoofddorp. Samen hebben we drie dochters (1993, 1997, 2001) en een zoon (1997). Toen mijn oudste dochter in 1997 begon op de Klimop werd mij regelmatig gevraagd of ik wilde komen invallen. Sindsdien ben ik blijven plakken.

Op woensdag help ik groepjes kinderen die extra begeleiding nodig hebben uit de groepen 1 t/m 4  en op donderdag en vrijdag werk ik in groep 3. Ik vind het belangrijk dat de sfeer in de klas gezellig is en de kinderen zich veilig voelen. Alleen wanneer een kind met plezier naar school gaat kan het zich optimaal ontwikkelen. Als ik thuis ben vind ik het leuk om samen met mijn kinderen te koken, gezellig te shoppen, creatief bezig te zijn of hard te lopen. Ik zit sinds een jaar op gitaarles en hoop ooit zo goed te worden dat ik het aandurf om de liedjes die we in de klas zingen te begeleiden. Dat lijkt me fantastisch!