Hockey picture

Beste Ouders

Op zaterdag 20 oktober organiseert MHC De Reigers haar jaarlijkse Scholenhockeydag voor leerlingen van groepen 2 t/m 6 inclusief speciaal (basis)onderwijs t/m groep 4.
Dit jaar worden, net als voorgaande jaren, de groepen verdeeld over de dag.
Om de indeling van de dag beter te laten verlopen kunnen de leerlingen van de groepen 3 t/m 6 zich  alleen met een compleet team van minimaal 6 kinderen (max. 9)  inschrijven.
Vanwege de grote aantallen inschrijvingen van de groepen 3 & 4 zullen we daar in eerste instantie een maximum aantal van 4  in te schrijven teams per school moeten gaan invoeren. Eventueel kan na de sluitingsdatum voor inschrijving worden bekeken of er meer teams kunnen worden ingedeeld.
Leerlingen van groep 2 en de leerlingen van het speciaal (basis)onderwijs kunnen zich individueel inschrijven.(wel via het aanmeldingsformulier van de school)

Jongens en meisjes uit de groepen 2-6 kunnen op zaterdag 20 oktober op ons sportcomplex aan het Arnolduspark 5 kennismaken met het hockey door middel van oefeningen en een klein toernooitje. We spelen het toernooitje met teams van 6 kinderen, waarbij jongens en meisjes gemengd spelen. Indien de school geen voltallige groepen van 6 kinderen uit een en dezelfde klas kunnen samenstellen, is het samenvoegen van leeftijdsgroepen binnen de school een optie. Ook leerlingen met een jongere leeftijd mogen zich aansluiten bij een ouder team. Andersom kan niet.
We willen proberen om gelijkwaardige teams tegen elkaar te laten spelen.
Daarom is het voor ons van belang dat de scholen aangeven of er in het team hockeyers zitten en hoeveel. Dit helpt ons bij de samenstelling van de poules.

De begeleiding dient per deelnemend team geregeld te zijn, zodat de leerlingen een vertrouwd gezicht om zich heen zien. Deze persoon is ook verantwoordelijk voor de groep.

De indeling van de dag is als volgt:

Groep 2         10.00 – 11.00 uur
SBO t/m groep 4 10.00 – 11.00 uur
Groepen 3 en 4          11.30 – 13.30 uur
Groepen 5 en 6          14.00 – 16.00 uur

Wij zorgen voor trainers, hockeysticks en andere sport benodigdheden.
Echter geen mondbeschermers (bitje) en scheenbeschermers. Indien de kinderen dit zelf hebben dan graag mee laten nemen.  Bitjes zijn verplicht!  Op de vereniging zijn ze te koop voor € 2,50.

Kinderen die reeds een hockeystick hebben mogen deze zelf meenemen van huis. Omdat er op kunstgras gespeeld, wordt is een sportschoen voor buitengebruik voldoende. Schoenen met noppen zijn niet toegestaan!

Inschrijven kan tot 5 Oktober Via onderstaande link

Ook zijn we op zoek naar ouders die willen begeleiden.