Avond 4 Daagse

Geachte ouders, jongens en meisjes,

Hierbij nodigen wij u weer van harte uit voor de 39ste avondvierdaagse Hoofddorp.

LET OP: GEWIJZIGDE START DAG.

DINSDAG 12 t/m VRIJDAG 15 juni 2018.

Startbureau

OBS De Bosrank

Liesbos 18-20

2134 Hoofddorp

Startlocatie/verzamelpunt:

Grasveld achter Bosbouwers en peuterspeelzaal Boshummel.

Starttijd:

10 km start om 18.00

5 km start vanaf 18.15 wordt weer gefaseerd gestart.

Let op: verzoek van de school er mag geen gebruik gemaakt worden van de schoolpleinen. I.V.M vernieling van de hekken en andere speeltoestellen. De scholen zullen hierop toe gaan zien. Bij constatering van vernieling zal er aangifte worden gedaan en de schade zal op degene worden verhaald. Verzoek aan leiding en de ouders om direct naar het verzamelpunt te gaan.

Zoals ieder jaar is er de keuze tussen de 5 km en 10 km afstand. De kosten zijn per persoon:

• 1, 2 of 3 dagen € 3,00
  • alle dagen € 6,00

En moeten bij de inschrijving gepast betaald worden. Ook moet je aangeven voor de hoeveelste keer je de avondvierdaagse meeloopt.De kosten zijn dit jaar verhoogd met 1 euro wij van de sportcommissie vinden dat we deze kosten dit jaar op onze rekening nemen en op de deelnemers gaan doorbelasten.

Inschrijfdatum’s zijn

Woensdag 11 April

Woensdag 18 April

Woensdag 25 April

Alle dagen van 08:30 tot 09:00

Na 25 April is er geen mogelijkheid meer om op school in te schrijven en moet je het terplaatse doen.

Alleen op de inschrijfdagen worden er inschrijvingen aangenomen verder niet.