Klimophetnieuws vrijdag 9 maart

Woensdag 14 maart geen school in verband met staking

In verband met de regionale stakingsdag van de leraren in het basisonderwijs is er woensdag 14 maart geen school.
In onze vorige nieuwsbrief hebben wij u uitgelegd waarvoor de leerkrachten opnieuw gaan staken.

Paasviering en paasontbijt

Zondag 1 april is het Pasen. De Klimop viert dat met een paasviering en een paasontbijt op woensdag 28 maart. De viering vindt plaats in de aula en de kinderen ontbijten in de eigen klas, samen met hun eigen leerkracht.
De kinderen mogen ook dit jaar weer een ontbijt voor elkaar verzorgen en doen dat in een versierde schoenendoos, de “paasdoos”. Onder aan deze brief vindt u een wensenlijstje voor uw kind. Wilt u dit invullen en uiterlijk vrijdag 16 maart inleveren bij de leerkracht. U kunt de brief ook downloaden met de volgende link: paasbrief
De kinderen krijgen het wensenlijstje van het kind, waar zij een leuke versierde paasdoos voor maken op vrijdag 16 maart, mee naar huis. De paasdoos wordt (met het ontbijt erin) op woensdag 28 maart ‘s morgens mee naar school genomen.

Hierbij een aantal spelregels om het goed en gezellig te laten verlopen:

• Het is de bedoeling dat uw kind de doos zelf versiert, het hoeft echter geen kunstwerk te worden;
  • Hieronder staat een standaard wensenlijstje, hierdoor proberen wij de inhoud van de dozen zoveel mogelijk gelijk te houden;
  • Probeer de keuze voor het soort brood gelijk te houden (voorbeeld 2x bruine bol i.p.v. 1x bruin en 1x wit)
  • GEEN snoepgoed of iets dergelijks in de paasdoos, ook GEEN chocolade eitjes en/of cadeautjes;
  • U hoeft GEEN drinken in de paasdoos te doen, dat wordt dit jaar verzorgd door de Ouderraad.
  • Graag de broodjes goed verpakken, zodat deze vers blijven.

Bij deze verzoeken wij u om zich te houden aan bovenstaande regels en het wensenlijstje van het kind te volgen.
Wilt u contact opnemen met de leerkracht wanneer uw kind een allergie heeft.
Indien uw kind ziek is op woensdag 28 maart vragen wij u contact op te nemen met de leerkracht, zodat in onderling overleg besproken kan worden wat de beste oplossing is, zodat alle kinderen een paasontbijt ontvangen.
U ontvangt deze brief vandaag, vrijdag 9 maart ook nog in een papieren versie.

Alvast veel plezier met het maken van iets voor elkaar!
Vrolijke groeten,
Paascommissie.

Wensenlijstje Paasontbijt (uiterlijk vrijdag 16 maart inleveren):

Naam: …………………..………………………………….. Klas: ………………………….

Wat Hoeveel Met wat?
Bolletje bruin 1 /2 / 3 Kaas / Worst / Kipfilet/ Jam / Chocopasta / Hagelslag/ Vruchtenhagel > Wel/ Geen boter *
Bolletje wit 1 /2 / 3 Kaas / Worst / Kipfilet/ Jam / Chocopasta / Hagelslag/ Vruchtenhagel > Wel/ Geen boter *
Krentenbol Wel/Niet*
Croissant Wel/Niet*
Hardgekookt eitje Wel/Niet*

Mijn kind is allergisch: ja/nee* Zo ja, allergisch voor:…………………………………………………

*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

Stichting All 4 Africa komt binnenkort weer langs!

Het zal u niet ontgaan zijn, maar Stichting All 4 Africa heeft ook dit jaar weer met uw school afspraken gemaakt voor het inzamelen van gebruikte kleding en schoenen door de leerlingen en hun ouders/verzorgers. Hiervoor verstrekt Stichting All 4 Africa ‘nieuwe’ bedrukte enveloppen met daarin plastic zakken waarin de kleding en schoenen gedeponeerd kan worden. Deze enveloppen worden zoals u inmiddels gewend bent, ruim een week voor de daadwerkelijke ophaaldag door de leraren en leraressen in de klas uitgedeeld. Mocht u meer kleding willen doneren dan in de door Stichting All 4 Africa verstrekte zak kan, dan volstaat iedere andere plastic (vuilnis) zak. Op de door ons verstrekte enveloppen met daarin plastic zakken vindt u bovendien de uiterlijke inleverdatum.

*** De plastic zak met flyer die wij voorheen hebben gebruikt, heeft plaatsgemaakt voor een envelop met daarin een plastic kledingzak ***

In de week van 20 maart as zal uw kind een door Stichting All 4 Africa verstrekte envelop met daarin een plastic kledingzak mee naar huis krijgen, deze mag t/m dinsdag 03 april 09.00 uur as. mee naar school gebracht worden.

Heeft u vragen?
Neem gerust contact op met uw schooldirecteur of rechtstreeks met stichting All 4 Africa. Wij danken u bij voorbaat enorm voor uw inzet en medewerking!
Hartelijke groet,

Stichting All 4 Africa