Klimophetnieuws donderdag 7 juni

Juffrouw Anja Huisman gaat de Klimop verlaten

Beste ouders en leerlingen van de Klimop,

Na dit schooljaar zal ik niet meer werkzaam zijn als intern begeleider op de Klimop.
Per 1 augustus van dit jaar ga ik gebruik maken van de mogelijkheid om vervroegd met pensioen te gaan.
Precies 10 jaar heb ik dan hier op school mogen werken. Jaren waarin er veel is gebeurd, hard is gewerkt, er vele gesprekken zijn gevoerd en er steeds ontwikkeling is geweest.
Voor mijzelf een interessante en leerzame periode, een periode waarin ik vertrouwen heb mogen ontvangen van ouders, leerlingen en mijn collega’s.
Ik zal er met een goed gevoel aan terug denken en wil iedereen bedanken voor de samenwerking.
De komende weken ga ik de dingen afronden en ervoor zorgen dat mijn opvolger op de hoogte gesteld wordt van alles wat er speelt.
Misschien zie ik u of jou nog persoonlijk, anders nu alvast alle goeds voor de toekomst gewenst.

Anja Huisman, intern begeleider

BBQ voor ouders, leerlingen en team op vrijdag 29 juni

Op vrijdag 29 juni organiseert de oudervereniging weer haar jaarlijkse BBQ voor ouders, leerlingen en team van de Klimop.
Naast de BBQ zijn er allerlei leuke attracties voor de kinderen op het schoolplein. Dat zijn o.a. springkussens, stormbaan, schminken, levend tafelvoetbal en nog veel meer.
De BBQ begint om 17.00 uur en duurt tot 20.00 uur.
Tijdens de BBQ is er eten en drinken te verkrijgen. Het eten dient u van tevoren te bestellen in de voorverkoop die plaats vindt op woensdag 13 juni, vrijdag 15 juni en woensdag 20 juni. de voorverkoop vindt plaats in de aula van 8.30 tot 9.30 uur.

De uitslag is binnen en wat hebben deze rekenkanjers het goed gedaan! Alle kinderen hebben een certificaat gekregen en een klein cadeautje.
Voor de school hebben deze kanjers verschillende rekenspellen gewonnen.
Zoals bij elke wedstrijd is ook hier een nummer 1 ,2 en 3 uitgekomen, maar natuurlijk zijn wij trots op alle deelnemers.
Wilt u de sommen ook eens maken, ga dan naar de site van Kangoeroerekenen, de antwoorden zijn hier ook te vinden.

Dinsdag 12 t/m vrijdag 15 juni avondvierdaagse
Woensdag 20 t/m vrijdag 20 juni groepen 8 op kamp