Klimophetnieuws donderdag 31 mei 2018

Flessenactie voor Tygo verloopt voorspoedig

U kunt nog tot morgenochtend lege statiegeld flessen inleveren om Tygo van Grieken te sponsoren bij zijn deelname aan de Alpe d’Huzes.
Via de volgende link kunt u de informatie, die wij vorige week plaatsten, nogmaals lezen.
Wij nodigen u van harte uit om de prestatie van Tygo te ondersteunen om daarmee zoveel geld bij elkaar te krijgen voor onderzoek naar kanker.

Informatie-avond voortgezet onderwijs voor de leerlingen en hun ouders van groep 7

Maandagavond 4 juni organiseren wij een informatie-avond over het voortgezet onderwijs. Leerlingen en ouders van de groepen 7 zijn van harte welkom. Vertegenwoordigers van het Hoofdvaart College en de KSH zullen ouders en leerlingen informeren over de verschillende mogelijkheden op het voortgezet onderwijs.
Wij verzorgen deze avond in groep 7 omdat wij vanaf dit schooljaar een voorlopig advies geven aan het eind van groep 7.
Ouders en leerlingen kunnen via een intekenlijst bij de klas van hun kind laten weten of zij aanwezig zullen zijn.

Schoolreisjes geslaagd

Afgelopen woensdag hebben de leerlingen van de groepen 1 t/m weer genoten van een geslaagd schoolreisje.
Ik wil de ouders die hebben geholpen heel hartelijk danken voor de begeleiding die zij hebben gegeven.

Woensdag 6 juni sportdag groepen 3 t/m 8
Dinsdag 12 t/m vrijdag 15 juni avondvierdaagse