Klimophetnieuws donderdag 28 juni 2018

Inzet leerkrachten over de verschillende groepen

Vanaf vandaag is bekend in welke groepen de leerlingen volgend schooljaar komen.
Hieronder vindt u het overzicht:

Huidige groep In schooljaar 2018-2019
1/2A juffrouw Kirsten Blom 1/2A juffrouw Kirsten Blom
1/2B juffrouw Andrea Auer 1/2B juffrouw Andrea Auer
1/2C juffrouw Monique Luiten 1/2C juffrouw Monique Luiten
1/2D juffrouw Jeanet Klomp en juffrouw Michelle Stevens 1/2D juffrouw Jeanet Klomp en juffrouw Michelle Stevens
1/2E juffrouw Marja Diependaal en juffrouw Monika Hahnemann 1/2E juffrouw Marja Diependaal en juffrouw Petra van Rijn
3A juffrouw Elvira de Ridder en juffrouw Michelle Stevens 4A meester Stefan de Jong en juffrouw Karen Beijer
3B juffrouw Paulien de Goede 4B juffrouw Monika Hahnemann
4A juffrouw Caroline Audeneart en juffrouw Marloes Lambriex 5A juffrouw Marianne Koot en juffrouw Marloes Lambriex
4B meester Stefan de Jong en juffrouw Karen Beijer 5B juffrouw Gwen Polane en juffrouw Caroline Audeneart
5A juffrouw Marloes Lambriex en juffrouw Marianne Koot 6A juffrouw Yvonne Lek en juffrouw Ellen Leusink
5B juffrouw Gwen Polane en juffrouw Marijn de Vries 6B meester Clint van Lunteren
6A juffrouw Yvonne Lek en juffrouw Ellen Leusink 7A juffrouw Esther Rijken en juffrouw Wendy Schavemaker
6B juffrouw Caro Landwaart 7B juffrouw Caro Landwaart
7A juffrouw Esther Rijken en juffrouw Wendy Schavemaker 8A juffrouw Kim Numan en juffrouw Ellen Leusink
7B juffrouw Yvonne Lek en juffrouw Monika Hahnemann 8B juffrouw Renee Bosse en juffrouw Bianca Pronk

In het overzicht ziet u niet juffrouw Marijn de Vries. Zij gaat direct na de zomervakantie met zwangerschapsverlof en zal pas in januari weer op school komen.
In oktober zal juffrouw Bianca Pronk met zwangerschapsverlof gaan. Zij wordt dan vervangen door juffrouw Renee Bosse die gedurende het verlof van juffrouw Bianca fulltime les zal geven aan de groep. Juffrouw Renee zal dan worden vervangen voor de gymlessen die zij geeft op donderdag en vrijdag.

Daarnaast is er nog een aantal mutaties:
Juffrouw Anja Huisman, intern begeleider, gaat de school aan het einde van het schooljaar verlaten. Zij gaat genieten van haar pensioen.
Zij wordt vervangen door twee nieuwe intern begeleiders. Dat zijn juffrouw Wendela Peppelman, drie dagen in de week, en juffrouw Caroline Audeneart, 1 dag per week.
Juffrouw Marloes gaat volgend jaar een dagje minder werken omdat zij met een studie gaat beginnen.
Juffrouw Berdien Heinen komt ons vier ochtenden per week versterken als remedial teacher.
Wij zijn nog bezig met de vervanging van meester Sander die de gymlessen verzorgde op de maandag. Er wordt gezocht naar een vakleerkracht voor twee dagen omdat hij/zij ook een keer per week een gymles gaat geven aan de groepen 1/2.

De indeling van de nieuwe groepen 3 hebben wij vandaag apart gestuurd naar de ouders van de leerlingen van de nieuwe groepen 3.

Kinderkunstdagen Pier K

In de laatste week van de zomervakantie kunnen kinderen van  6 t/m 12 jaar weer terecht bij de kinderkunstdagen van Pier K.
Het thema deze vakantie is: Feest! We gaan weer dansen: hiphop en streetdance; we maken een feestorkest; we vilten feestvlaggetjes en maken een stopmotion video met de iPad.
We gaan taarten schilderen; lekker trommelen op de djembé en nog veel meer. Het wordt weer een dolle boel. Doen jullie mee?
Lunchen doen we met z’n allen bij Pier K.
Pier K Hoofddorp
28, 29 en 30 augustus 2018
10:00-16:00 uur
De kosten bedragen € 26,00 per dag (inclusief lunch) of € 71,50 voor 3 dagen
Kijk op www.pier-k.nl  voor het volledige programma en om in te schrijven.
Voor vragen, neem contact op met de Informatiebalie via:  0235669565   kinderkunstdagen@Pier-k.nl

Geslaagde ontruimingsoefening

Vanmiddag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. Deze keer hebben we dat met “nep”rook gedaan waardoor het iets moeilijker werd om het gebouw snel leeg te krijgen.
Alle groepen stonden echter binnen drie minuten op hun plaats op het schoolplein.

Vrijdag 29 juni BBQ ouders, leerlingen en team
Maandagavond 16 juli afscheid groep 8A
Dinsdagavond 17 juli afscheid groep 8B
Donderdagmiddag 19 juli 15.00 uur aftellen, hierna begint de zomervakantie.