Klimophetnieuws donderdag 14 juni

Meester Sander heeft afscheid genomen, meester Sven komt er aan

Afgelopen maandag heeft meester Sander, de vakleerkracht gymnastiek, afscheid genomen van de Klimop. De komende maanden gaat hij in Amerika werken in een zomerkamp en na de zomervakantie gaat hij starten op een andere school van Meerprimair. Momenteel heeft meester Sander vier verschillende scholen in één week en volgend schooljaar is dat er nog maar een. Een begrijpelijke stap. Op dit moment zijn wij druk op zoek naar een nieuwe vakleerkracht voor de maandag maar ook voor de dinsdag omdat de groepen 1/2 volgend jaar ook één gymles gaan krijgen van een vakleerkracht.
Tot de zomervakantie wordt op maandag les gegeven door meester Sven die zich hieronder voorstelt.

Ik ben Sven de Jong en ik kom de komende weken gym lessen geven ter vervanging van Sander van der Maden. Ik ben onlangs afgestudeerd en sta te popelen om aan de slag te gaan als leraar lichamelijke opvoeding. Zelf heb ik altijd heel veel plezier beleefd aan sporten en ik hoop de leerlingen ook enthousiast te maken om veel te bewegen! Om een klein beetje kennis te maken zijn hier wat weetjes over mijzelf. Ik woon in Zaanstad, waar ik ook ben opgegroeid, en ben veel te vinden bij mijn vriendin in Amsterdam. Zelf doe ik aan korfbal en ga ik graag op wintersport om te skiën of snowboarden. Naast het sporten ben ik ook graag met vrienden en doe ik zo nu en dan mee met een pubquiz. Als je meer over mij wilt weten stap dan gerust naar mij toe want ik kijk er naar uit om kennis te maken!

Tot maandag, Sven de Jong

Tygo bedwingt Alp d’Huzes

Vorige week heeft u lege flessen ingeleverd om Tygo van Grieken te ondersteunen bij de beklimming van Alp d’Huzes.
U heeft voor 85 euro lege flessen ingeleverd.
Inmiddels is de fietstocht achter de rug. Tygo, Demi, zijn zus, en zijn vader zijn twee keer Alp d’Huzes opgefietst en en zijn moeder is twee keer naar boven gelopen.
Met hun prestatie hebben zij bijgedragen aan het succes van Alpe d’Huzes waarvoor dit jaar al een bedrag van 11,2 door sponsoren bijeen is gebracht.
Wij feliciteren Tygo en zijn familie met deze prestatie en wensen hen veel succes bij het werven van fondsen ter bestrijding van kanker.

GGDFlits Zindelijkheid

Weet u dat bedplassen veel voorkomt bij kinderen. Zeker één op de 6 kinderen van 6 jaar is ’s nachts nog niet droog. Bij kinderen van 9 jaar geldt dat voor één op de 15 kinderen. Bedplassen kan voor zowel ouders of verzorgers als voor het kind vervelend zijn
Gelukkig is er wat aan te doen, lees hier meer over bedplassen en over zindelijkheid.
Bij vragen of zorgen kunt u altijd een afspraak maken met de jeugdverpleegkundige verbonden aan de school van uw kind. Dit kan via 023 7891777 op werkdagen van 8.30 – 12.30 en 13.00 – 17.00

BBQ voor ouders, leerlingen en team op vrijdag 29 juni

Op vrijdag 29 juni organiseert de oudervereniging weer haar jaarlijkse BBQ voor ouders, leerlingen en team van de Klimop.
Naast de BBQ zijn er allerlei leuke attracties voor de kinderen op het schoolplein. Dat zijn o.a. springkussens, stormbaan, schminken, levend tafelvoetbal en nog veel meer.
De BBQ begint om 17.00 uur en duurt tot 20.00 uur.
Tijdens de BBQ is er eten en drinken te verkrijgen. Het eten dient u van tevoren te bestellen in de voorverkoop die plaats vindt op vrijdag 15 juni en woensdag 20 juni. De voorverkoop vindt plaats in de aula van 8.30 tot 9.30 uur.

Woensdag 20 t/m vrijdag 20 juni groepen 8 op kamp
Woensdag 20 juni musical leerlingen groepen 2