Klimophetnieuws dinsdag 27 maart

Paasontbijt op woensdag 28 maart

Zondag 1 april is het Pasen. De Klimop viert dat met een paasviering en een paasontbijt op woensdag 28 maart. De viering vindt plaats in de aula en de kinderen ontbijten in de eigen klas, samen met hun eigen leerkracht.
Alle kinderen krijgen een paasontbijt dat weer door een ander kind is verzorgd.
De paasdoos wordt (met het ontbijt erin) op woensdag 28 maart ‘s morgens mee naar school genomen.

Hierbij een aantal spelregels om het goed en gezellig te laten verlopen:

• Het is de bedoeling dat uw kind de doos zelf versiert, het hoeft echter geen kunstwerk te worden;
  • GEEN snoepgoed of iets dergelijks in de paasdoos, ook GEEN chocolade eitjes en/of cadeautjes;
  • U hoeft GEEN drinken in de paasdoos te doen, dat wordt dit jaar verzorgd door de Ouderraad.
  • Graag de broodjes goed verpakken, zodat deze vers blijven.

Bij deze verzoeken wij u om zich te houden aan bovenstaande regels en het wensenlijstje van het kind te volgen.
Indien uw kind ziek is op woensdag 28 maart vragen wij u contact op te nemen met de leerkracht, zodat in onderling overleg besproken kan worden wat de beste oplossing is, zodat alle kinderen een paasontbijt ontvangen.

Donderdag 29 maart geen school

In verband met een studiedag van het team is er donderdag 29 maart geen school.
Vrijdag is het Goede Vrijdag en zondag en maandag is het Pasen. Dinsdag 3 april worden alle kinderen weer op school verwacht.

EHBO lessen  voor leerlingen van de groepen 7 en 8 na school

Op de oproep aan ouders van leerlingen van de groepen 7 en 8 om deel te nemen aan EHBO-lessen hebben inmiddels 11 ouders positief gereageerd.
Er is nog plaats voor 4 leerlingen. U kunt zich deze week nog opgeven.
Hierbij nogmaals de informatie:
Vanaf dit schooljaar worden er geen EHBO-lessen meer gegeven aan de leerlingen van de groepen 8 onder schooltijd.
Omdat er misschien wel behoefte is aan EHBO kennis voor kinderen willen wij bekijken of het mogelijk is dit na school te organiseren.
Wij vragen u daarvoor te reageren op het volgende aanbod:
Twee EHBO lessen van 1,5 uur op een dinsdag of donderdag na school. Wij denken aan twee weken achter elkaar in de maand mei of begin juni. De lessen zullen van 15.30 – 17.00 uur worden gegeven.
Tijdens de 2 lessen worden de volgende onderwerpen behandeld:
–        Wat betekent EHBO
–        Wanneer is iets ernstig
–        Wat moet je doen als er iets gebeurt
–        Het bellen van 112
–        Levensreddend handelen
–        Kleine ongevallen
* De kosten bedragen 12,50 euro per deelnemer
* Groepjes van 12 tot 15 deelnemers
* Alleen doorgang bij voldoende deelnemers
* Locatie: op school

Als u uw zoon/dochter wilt laten deelnemen aan deze lessen verzoek ik u om een mail te sturen naar: info@bs-klimop.nl

De ouders van ………………………….. willen hun zoon/dochter ………………………………. uit groep …..opgeven voor twee EHBO lessen op dinsdag/donderdag*
*Doorhalen wat niet van toepassing is.
Wij zullen op alle reacties reageren en bij voldoende aanmelding de cursus gaan organiseren.

Kledinginzameling tot dinsdag 3 april 9.00 uur

U kunt tot dinsdagmorgen 3 april nog tot 9.00 uur gebruikte kleding inleveren.

Dinsdag 27 maart ’s middags en ’s avonds oudergesprekken
Donderdag 29 maart geen school in verband met een studiedag van het team
Vrijdag 30 maart tot en met maandag 2 april vrij in verband met Goede Vrijdag en Pasen
Tot dinsdag 3 april oude kleding inleveren in de aula van de school