Geachte schoolbestuur,

Middels dit schrijven zou ik u graag willen uitnodigen voor het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi voor basisscholen uit Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden op woensdagmiddag 28 september voor de groepen 3 t/m 6 en op woensdagmiddag 5 oktober voor de groepen 7/ 8 op het sportcomplex van handbalverenging S.V. Lotus te Hoofddorp.

Om het handbalspel voor de groepen 3/4 aantrekkelijker te maken, gaan we het toernooi voor deze groepen spelen met kleine gemengde teams (4 veldspelers en 1 keeper). Er wordt dan gespeeld op halve veldjes.

De groepen 5/6 spelen het handbal op een heel veld (5 veldspelers en 1 keeper). De groepen 7/8 spelen het handbal op een heel veld (6 veldspelers en 1 keeper).

De volgende teams kunnen worden opgegeven:

–     Groep 3 t/m 6: alleen gemengde teams

–     Groep 7/8: alleen jongens, alleen meisjes en gemengd

Ter voorbereiding op het toernooi nodigen wij u met uw teams ook uit om een training bij S.V. Lotus te volgen! Tijdens de training zullen we met de kinderen het vangen/gooien, op doel schieten en de spelregels spelenderwijs gaan trainen. De trainingsavond zal half september plaatsvinden van 17.30- 18.30 uur

Team indeling

team-indeling-handbal-2016