Klimophetnieuws donderdag 6 juni

Regel van de week: Eerst even vragen als ik wat wil lenen, dan kan ik het pas meenemen. Ik ga netjes om met de spullen van mezelf en een ander

BBQ voor ouders, leerlingen en team op vrijdag 14 juli

Jaarlijks organiseert de Ouderraad een BBQ voor ouders, leerlingen en team van de Klimop. In de schoolkalender staat deze barbecue op vrijdag 30 juni.
Op deze dag is het echter niet mogelijk de BBQ te organiseren. De nieuwe datum is vrijdag 14 juli, de laatste vrijdag van het schooljaar. De vrijdag daarna is de zomervakantie voor de Klimop begonnen.
Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze BBQ die duurt van 17.00 uur tot 20.00 uur. Tijdens de BBQ zijn er ook allerlei leuke activiteiten voor de kinderen zoals een stormbaan, springkussens, ballenbak, schminken en nog veel meer leuks.
De BBQ is helaas niet gratis. Vrijdagmorgen 7 juli om 8.30 uur kunt u in de aula van de school bonnen kopen voor eten, drinken, snoep en verschillende activiteiten. Via de volgende link krijgt u een video impressie van de BBQ 2015.

Vrijdag 14 juli 17.00 tot 20.00 uur barbecue voor ouders, leerlingen en team
Maandagavond 17 juli afscheidsavond groep 8A