Bianca Pronk

Leerkracht

Ik ben Bianca Pronk en werk sinds augustus 2001 op de Klimop!
Al een paar jaar ben ik leerkracht van groep 7, maar hiervoor heb ik ook in groep 5 en groep 3 gewerkt op de Klimop.
Ik ben bouwcoördinator van de bovenbouw en samen met de bovenbouwleerkrachten proberen we alles zo goed mogelijk te regelen voor de groepen 6/7/8.

Sinds dit schooljaar (2015/2016) werk ik voor het eerst parttime, zodat ik op de andere dagen thuis voor ons lieve zoontje Mick kan zorgen.
Ik vind het belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben op school en met plezier naar school komen.  Dat ze goed onderwijs krijgen en zich goed ontwikkelen, ieder op zijn/haar eigen niveau.
Ik werk met veel plezier op de Klimop, we hebben een fijn team en ik vind het erg leuk om elk jaar weer met een nieuwe groep leuke kinderen aan de slag te gaan.
Wie weet kom je nog eens gezellig bij mij in de groep!

groetjes juf Bianca.